MasterChef Türkiye jürisinde görev alan Danilo Zanna, son dönemde ekranlara dönüşü ve özel hayatıyla gündemde yerini koruyor. İşte ünlü şefin hayatı ve eski eşi Tuğçe Demirbilek'in dikkat çeken değişimi:

Danilo Zanna Kimdir?

15 Nisan 1982'de doğan Danilo Zanna, gastronomiye olan tutkusuyla küçük yaşlardan itibaren ailesinin restoranlarında şeflik yaparak mesleğe adım attı. İtalya'da gastronomi eğitimi aldıktan sonra Türkiye'ye yerleşen Zanna, İstanbul'da kendi restoranını açtı ve birçok televizyon programında şeflik yaptı. Tematik bir kanalda kendi yemek programını hazırladı, İstanbul Culinary Enstitute'de İtalyan yemekleri workshopları düzenledi ve gastronomi öğrencilerine danışmanlık hizmeti verdi.

MasterChef Danilo'nun eski eşi Tuğçe Demirbilek kimdir?

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek ile 2012 yılında dünya evine girdi. Aslen Giresunlu olan Tuğçe Demirbilek nedeniyle Danilo Zanna sık sık kendisinin de Karadenizli olduğunu belirten espriler yapmıştı. Demirbilek'in Danilo Zanna ile olan evliliğinden bir çocuğu bulunuyor.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Eski Eşi Tuğçe Demirbilek'in Değişimi

Danilo Zanna'nın özellikle 9 yıl süren evliliği ve sonrasındaki ilişkileri, kamuoyunun ilgisini çekiyor. Eski eşi Tuğçe Demirbilek'in son zamanlardaki değişimi, sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılandı. Demirbilek'in estetik operasyonlar sonrası görünümünde yapılan değişiklikler, takipçileri tarafından olumlu yorumlarla karşılandı. Özellikle sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları, kullanıcılar arasında "Danilo Zanna'nın eski eşi ne kadar değişmiş!" gibi yorumlarla tartışma konusu oldu.

(27)-1

Editör: Havva Andırır