Maltepe ilçesinde bulunan bir restoranda çıkan yangın, iş yerinin kullanılamaz hale gelmesine ve bir aracın zarar görmesine neden oldu. Yangın, cep telefonu kameralarınca kaydedildi.

Yangın, Kebapçı Özcan'da Başladı

Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda saat 04.30 sularında başladı. İddiaya göre, ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu yangın hızla yayıldı.

Yangın Araçlara da Sıçradı

Yangın, sokakta bulunan bir araca da sıçradı. Yangın, çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Maddi Hasar Oluştu, Ölen ya da Yaralanan Olmadı

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binanın bir kısmında maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi, tedbir amaçlı olarak olay yerine sevk edildi.

Yangını Görenlerin Şaşkınlığı

Yangını görenlerden Özcan Eşlegül, "Bir patlama sesi geldi, işe kalkmıştım, işe gidecektim. Komşu aşağıda kebap lahmacun salonu var. Orada ızgarada ateş mi bırakılmış, baca alev alınca çatı tutuşmuş. Allah'tan kimsede can kaybı, yaralanma yok, tek tesellimiz bu" dedi.

Sonuç ve Soruşturma Devam Ediyor

Diyarbakır’da Sur belediye başkanı kimler öldürdü, neden öldü? Diyarbakır’da Sur belediye başkanı kimler öldürdü, neden öldü?

Yangınla ilgili soruşturma devam ederken, iş yerinde ve çevresindeki zararın boyutu belirlenmeye çalışılıyor. Yangında can kaybı yaşanmaması sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.