Survivor'da 30 Nisan Salı akşamı haftanın dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmacı sayısı azaldıkça bireysel dokunulmazlıkların önemi artıyor. Final yaklaşırken, takımların dokunulmazlık oyunlarını kazanması hayati önem taşıyor. 11-11'lik eşit skorla sonuçlanan mücadelenin ardından iki takım arasında bir bayrak yarışı başladı.

Gaddar Now Tv bitti mi, final mi yaptı? Gaddar bu hafta yok mu, neden yayınlanmayacak? Gaddar Now Tv bitti mi, final mi yaptı? Gaddar bu hafta yok mu, neden yayınlanmayacak?

Survivor'da haftalar ilerledikçe gerginlik ve rekabet dozu artıyor. Mavi Takım'ın dokunulmazlığı kazandığı mücadelede, Furkan ile Batuhan arasında oyuna çıkma konusunda tartışma yaşandı. Kırmızı Takım'da ise son eleme adayı oylaması sonucunda belirlendi. Yasin, Batuhan ve Yunus Emre'nin ardından son eleme adayı da netleşti.

Survivor Eleme Adayı 2

MAVİ TAKIM KAZANDI RAHAT NEFES ALDI 

Survivor'da çekişmeli mücadele, Mavi Takım'ın son anda kazanmasıyla doruk noktasına ulaştı. Bayrak yarışında 12-11'lik skorla Kırmızı Takım'a üstünlük kuran Mavi Takım, derin bir nefes aldı. Ancak Kırmızı Takım, eleme adayı belirleme sürecinde bir ismi daha listeye ekledi.

SURVİVOR'DA FURKAN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Hilmi Cem'le mücadele eden Furkan, oyunu son anlarda rakibine kaptırınca büyük bir öfkeyle boğuştu. Eli sakat olduğu için oyuna çıkmak istemeyen Furkan'a Batuhan, "Ben de sıradaki duellom için hazırım, senin yerine ben çıkarım" dedi. Sakatlığına rağmen oyunu kaybeden Furkan, öfkesine hakim olamadı ve elindeki suluğu hırsla fırlattı. Furkan, "Beni çıkardığınız için teşekkür ederim. Gerçekten, elim ağrıyor, şişmiş durumda. Birisi beni desteklesin lütfen, canım yanıyor, ama yine de oyunun içindeyim" şeklinde konuştu.

Survivor Eleme Adayı 3

YASİN, BATUHAN'A TEPKİ GÖSTERDİ 

Yasin, Batuhan'ın düellodan kaçma bahanesine sert bir tepki gösterdi: "Senin düellonun ne önemi var? Furkan meselesi değil, mesele takımın başarısı."

SURVİVOR BU HAFTA ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU 

Son eleme adayı belirlendiğinde, Kırmızı Takım'da Sercan, 4 oy alarak bu haftanın son adayı oldu. Şimdi, düello için Yunus Emre ile Sercan, diğer yandan ise Yasin ile Batuhan eşleşti.