Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay, önceki gün kızı İrem Kutluay ile Bebek'te görüntülendi. Baba-kız keyifli bir geziye çıkarak kameralara da poz vermeyi ihmal etmedi. İrem Kutluay'ın son hali ise görenleri şaşırttı.

5D78Ece945D2A023A0D4Ea7D

İbrahim Kutluay, eski manken Demet Şener ile 2005 yılında evlenmiş ve bu birliktelikten İrem ve Ömer adlarında iki çocukları olmuştu.

230

Ancak 2018 yılında yolları ayrılmıştı. Son olarak İbrahim Kutluay, kızı İrem Kutluay ile Bebek'te görüntülendi ve İrem'in son halinin annesine olan benzerliği ve güzelliğiyle dikkat çektiği belirtiliyor.

231

Demet Şener ile 13 Yıllık Evlilikten İki Çocuk

5Dfh56Df645Df

2005 yılında Demet Şener ile nikah masasına oturan İbrahim Kutluay, bu evlilikten İrem ve Ömer adında iki evladı sahibi oldu. 2018 yılında yollarını ayıran çift, nafaka sorunu nedeniyle sık sık gündeme geliyor.

Demetsener

Baba-Kız Pozları ve Nafaka Soruları

Bebek'te kızıyla gezen Kutluay, gazetecilerin eski eşi Demet Şener ile yaşadığı nafaka sorunu hakkındaki sorularına cevap vermedi. Baba-kız keyifli pozlar verirken, İrem Kutluay'ın değişimi de dikkat çekti.

Demet

İrem Kutluay "Annesinin Kopyası" Yorumları Aldı

Son haliyle adeta annesinin kopyası olan İrem Kutluay için "Çok güzel bir genç kız olmuş", "Annesinin gençliği" gibi yorumlar yapıldı. İrem Kutluay, güzelliği ve annesine olan benzerliğiyle sosyal medyada da gündem oldu.

Gaddar Now Tv bitti mi, final mi yaptı? Gaddar bu hafta yok mu, neden yayınlanmayacak? Gaddar Now Tv bitti mi, final mi yaptı? Gaddar bu hafta yok mu, neden yayınlanmayacak?

233