Lugano-Fenerbahçe maçı ne zaman, nerde ve saat kaçta, Lugano-Fenerbahçe hangi kanalda canlı yayınlanacak? D-Smart izleme linki

Lugano Fenerbahçe Maçı8484

Lugano-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe'nin 2024-2025 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacağı maçın tarihi belli oldu. Lugano-Fenerbahçe maçı, 23 Temmuz Salı günü saat 21.30'da başlayacak. Fenerbahçe'nin bir üst tur için mücadele edeceği bu önemli karşılaşma, Thun şehrindeki Stockhorn Arena stadyumunda gerçekleşecek.

Lugano Fenerbahçe Maçı7007

Lugano-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Futbolseverlerin merakla beklediği Lugano-Fenerbahçe mücadelesi, D-Smart ve D-Smart GO kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

Lugano Fenerbahçe Maçı1100101

Lugano-Fenerbahçe Maçı Rövanş Tarihi Ne Zaman?

Lugano-Fenerbahçe maçının rövanşı da merakla bekleniyor. Rövanş karşılaşması, 30 Temmuz Salı günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Maç, saat 20.00'da başlayacak ve Fenerbahçe, evinde oynayacağı bu karşılaşmada tur atlamak için mücadele edecek.

Kayserispor-Eyüpspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2 Kayserispor-Eyüpspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2

Lugano Fenerbahçe Maçı80808

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Heyecanı

Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için eleme turlarında mücadele ediyor. İsviçre'nin güçlü ekiplerinden Lugano ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, bu zorlu mücadelede avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak. Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma hedefi doğrultusunda göstereceği performans, taraftarlar ve futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız