Lugano ile Beşiktaş arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı bu akşam saat 21:30'da başlayacak. Maç, Lugano'nun ev sahipliğinde gerçekleşecek ve sporseverler bu önemli karşılaşmayı canlı olarak takip edebilecekler.

Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Lugano-Beşiktaş maçı S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş taraftarları ve futbolseverler, bu önemli maçı şifresiz olarak S Sport Plus platformundan izleyebilecekler. Danimarkalı hakem Morten Krogh'un düdük çalacağı mücadelede, Dennis Rasmussen ve Steffen Bramsen yardımcı hakem olarak görev alacaklar.

I (34)

Muhtemel 11'ler

Lugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Doumbia, Grgic, Steffen, Bislimi, Correia, Przybylko

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

I (33)

Lugano ile Üçüncü Resmi Maç

Beşiktaş ve Lugano, geçtiğimiz sezon Konferans Ligi'nde aynı grupta yer almıştı. İki takım arasındaki ilk maçta Lugano, 3-2 galip gelmişti. Ancak Beşiktaş, deplasmanda oynanan rövanş maçını 2-0'lık skorla kazanarak Lugano'yu mağlup etmişti. Bu akşamki karşılaşma, iki takımın Avrupa arenasındaki üçüncü resmi mücadelesi olacak.

I (32)

Editör: Havva Andırır