UEFA Avrupa Ligi Konferans Ligi play-off turunda Beşiktaş, İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. Maç, 22 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 21:30'da başlayacak. Futbolseverler, bu önemli mücadelenin yayın bilgilerini merak ediyor.

Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Beşiktaş - Lugano Maçı Türkiye'de Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Türkiye'de, Lugano - Beşiktaş maçının yayın hakları S Sport Plus kanalına ait. Maç, S Sport platformundan canlı olarak izlenebilecek. Bu nedenle, Türkiye'deki izleyiciler, karşılaşmayı şifresiz olarak bu kanaldan takip edebilecekler.

Lugano - Beşiktaş Maçını Veren Yabancı Kanallar Hangileri?

Yurt dışında yaşayan futbolseverler için Lugano - Beşiktaş maçını şifresiz olarak yayınlayacak yabancı kanallar şunlardır:

Qaz Sport HD (Kazakistan)
RSI La 2 Svizzera HD (İsviçre)
Bu kanallar, özellikle Avrupa'da yaşayan Türk futbolseverler ve futbolseverler için maçın canlı yayınını sağlayacak.

Lugano ve Beşiktaş'ın Sezon Performansı

Lugano, bu sezon oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik yaşadı. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi elemelerinde toplamda 4 karşılaşmaya çıkan Lugano, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. İsviçre Süper Ligi'nde ise 4 maçta 3 galibiyet elde etti.

Beşiktaş ise sezon başından bu yana formda bir performans sergiliyor. Siyah-beyazlı ekip, oynadığı 3 maçın tamamını kazandı. Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek Turkcell Süper Kupa’yı kazanan Beşiktaş, Süper Lig’de de Samsunspor’u 2-0 ve Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti.

Editör: Havva Andırır