EGM Bekçi alımı 2024: Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte Bekçi alımı başvuru şartları EGM Bekçi alımı 2024: Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte Bekçi alımı başvuru şartları

İstanbul'un Tuzla ilçesinde, Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Furkan Samet Göktürk, babası tarafından hediye edilen motosiklet ile geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Olay, 14 Haziran Cuma günü saat 12.30 sularında Tahtakale Mahallesi Melisa Sokak'ta meydana geldi. Genç motorcunun ölümü, doğum gününe sadece 3 gün kala gerçekleşmesiyle ayrı bir hüzün yarattı.

Liseli Furkan Samet Göktürk Neden Öldü?

Furkan Samet Göktürk, okuldan karnesini aldıktan sonra evine döndü ve babası tarafından hediye edilen motosikletiyle arkadaşlarının yanına gitmek üzere yola çıktı. Esenyurt istikametine giden genç sürücü, bir virajı dönerken direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çevredekilerin ilk müdahalesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Furkan Samet'e kalp masajı yaparken, yapılan tüm müdahalelere rağmen genç motorcu hayatını kaybetti.

Kaza2

Cenaze ve Okulun Mesajı

Furkan Samet'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Ispartakule Şehit Tahsin Gerekli Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Zonguldak'a götürüldü. Doğum gününe sadece bir gün kala Şeyhoğlu Köyü'nde defnedildi. Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayınlayarak, öğrencilerinin kaybından büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Kaza1

Aile ve Komşu Açıklamaları

Furkan Samet'in babası Şahin Göktürk, oğlunun başarılı bir öğrenci olduğunu ve robotik takımında aktif rol aldığını vurgulayarak, kazanın yaşandığı yolda ciddi bir mühendislik hatası olduğunu iddia etti. Komşuları da benzer kaza haberlerinin sık yaşandığı bu noktada önlem alınması gerektiğini dile getirdi.

Editör: Havva Andırır