EURO 2024 tüm hızıyla devam ederken Fransa'nın kaptanı Kylian Mbappe, Avusturya karşısında yaşadığı sakatlık nedeniyle gündemde. Avusturyalı defans oyuncusu Kevin Danso'nun omzuna çarparak burnunu kıran Mbappe'nin durumu, cuma günü oynanacak Hollanda maçında sahada olup olmayacağı konusundaki belirsizliği artırıyor.

Deschamps'tan Açıklama: "Çok Kötü Bir Haber"

Fransa teknik direktörü Didier Deschamps, sakatlıkla ilgili yaptığı açıklamada, "Bekleyip görmemiz gerekecek, sağlık personeli bununla ilgileniyor. Ne yapılacağını ve sonra ne kadar süreceğini görmemiz gerekecek. Bu gece, bizim için çok kötü bir haber. Açıkçası Fransız takımı onunla olsun ya da olmasın, bu aynı şey değil. Umarım orada olabilir," dedi.

Galatasaray'dan Ayrılan Victor Osimhen'in Yeni Adresi Belli Oldu: Kısa Süren Süper Lig Serüveninin Ardından Hangi Takıma Transfer Oldu? Galatasaray'dan Ayrılan Victor Osimhen'in Yeni Adresi Belli Oldu: Kısa Süren Süper Lig Serüveninin Ardından Hangi Takıma Transfer Oldu?

Mbappe (1)

Fransa Futbol Federasyonu'ndan Umut Veren Açıklama

Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Philippe Diallo, Mbappe'nin durumuyla ilgili ilk kontrol sonuçlarının umut verici olduğunu belirtti. Diallo, Mbappe'nin bir operasyon geçirebileceğini ancak bunun hemen olmayacağını, tedavi sürecinde koruyucu maske takmasının gerekeceğini söyledi.

Mbappe'den Sosyal Medya Paylaşımı

Mbappe, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Maske için herhangi bir öneriniz var mı?" diye sordu. Bu paylaşım, binlerce kullanıcıdan ilginç maske önerileriyle karşılandı.

Mbappe (3)

Hollanda Maçında Oynayacak mı?

Fransız gazetesi Le Point, Mbappe'nin Hollanda maçında yer almak istediğini belirtti. Didier Deschamps'ın sağlık personeli ile yapacağı görüşmelerin ardından son kararı vereceği ve Mbappe'yi bir veya iki maç dinlendirebileceği ifade edildi.

Maç Tarihi ve Saati

Fransa, EURO 2024'teki bir sonraki maçını cuma günü saat 21.00'de Hollanda'ya karşı oynayacak. Mbappe'nin bu kritik maçta sahada olup olmayacağı ise Deschamps ve sağlık ekibinin vereceği karara bağlı olacak.

Editör: Zeliha YAKUT