Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 5 EKİM 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 5 EKİM 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, KYK yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunacak olan Seyahatsever Projesi kapsamında başvuru sürecini başlatıyor. 18-30 yaş arasındaki gençlerin yararlanabileceği bu proje ile yaz boyunca KYK yurtlarında ücretsiz konaklama fırsatı sunulacak. Başvurular 8 Temmuz'da başlayacak ve 25 Ağustos'a kadar devam edecek.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Başvurular, 444 0 472 (ALO GSB) numarası üzerinden alınacak. Başvuru yapacak gençlerin en az bir gün öncesinden iletişime geçerek doğum tarihi, isim, soyisim ve T.C. kimlik numarası ile rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Öğrenci olma şartı aranmayacak olup, başvurular herhangi bir ücret ya da belge talep etmeksizin gerçekleştirilebilecek.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Proje kapsamında yararlanabilecek gençlerin 18-30 yaş arasında olmaları gerekmekte. Ayrıca, T.C. kimlik kartı fotokopisi ve kişisel temizlik malzemelerini getirmeleri istenecek. Yurtlarda konaklama süresi en fazla 5 gece ile sınırlı olacak ve kahvaltı ile yemek hizmeti sunulmayacak. Konaklama süresince belirli kurallar geçerli olacak ve huzur bozucu davranışlar misafirliğin sonlandırılmasına sebep olabilecek.

Detaylar ve İptal Prosedürü

Başvurular kabul edilen gençler, konaklama günlerinde herhangi bir aksilik durumunda rezervasyonlarını iptal edebilecekler. Ayrıca, evcil hayvanların kabul edilmediği ve odaların günlük temizlik saatleri gibi detaylar da başvuru öncesinde bilinmesi gerekenler arasında.

Editör: Havva Andırır