Prof. Dr. Bekir Karasu Neden Öldürüldü? Ölmeden aracına aldığı 2 İran uyruklu şahıslar mı öldürdü? Prof. Dr. Bekir Karasu Neden Öldürüldü? Ölmeden aracına aldığı 2 İran uyruklu şahıslar mı öldürdü?

Konya'nın Emirgazi ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Cebrail Acar, Kuzey Irak'taki Pençe Kaplan Harekat Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düştü. Kahramanca mücadele eden Acar, çatışma sırasında hayatını kaybederek şehadet mertebesine ulaştı.

Şehit Acar’ın Acı Haberi Ailesine Ulaştırıldı

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın acı haberi, Konya'nın Ereğli ilçesi Cahı Mahallesi’nde yaşayan anne ve babasına İlçe Kaymakam Vekili Enes Talha Ulusoy ve ilçe yöneticileri tarafından bildirildi. Aile, oğullarının şehadet haberini aldıktan sonra büyük bir üzüntü yaşadı ve sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

6 Yıllık Görev Süresi ve Ailesi

Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın, 6 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptığı ve evli, 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehidin ailesi, çocuklarının vatan uğruna verdiği mücadeleyle gurur duyarken, Ereğli halkı da acı haberi derin bir üzüntüyle karşıladı.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım