Kurtlar Vadisi Pusu'da canlandırdığı "İskender Büyük" karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Musa Uzunlar, ATV ekranlarında bomba gibi bir dönüş hazırlığında!

Holding'de Musa Uzunlar Var mı?

Uzunlar, atv'de yayın hayatına başlayacak olan "Holding" dizisiyle imzaları attı. Dizinin konusu ve karakteri hakkında henüz detaylı bilgi verilmese de, Uzunlar'ın bu yeni projede nasıl bir performans sergileyeceği heyecanla bekleniyor.

Musa Uzunlar Son Olarak Hangi Dizide Oynadı?

Uzunlar son olarak Show TV'de yayınlanan ve final yapan "Aile" dizisinde "İlyas Koruzade" karakterini canlandırmıştı.

Holding Dizisinin Konusu Ne?

Limon Yapım tarafından hazırlanan "Holding" dizisinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yılmaz ve Yüksel Aksu oturuyor. Dizide, dünya serbest dalış rekortmeni genç bir kadının, ülkenin en büyük holdinglerinden birinin yönetimini ele geçirmek için verdiği mücadele konu edilecek.

Holding Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yayın tarihi henüz netleşmeyen "Holding" dizisinin atv ekranlarında izleyicilerle buluşması için gün sayılıyor.

Kurtlar Vadisi'nden Sonra Musa Uzunlar Neler Yaptı?

2008-2010 yılları arasında "Kurtlar Vadisi Pusu"da "İskender Büyük" karakterini canlandırarak geniş bir kitleye ulaşan Uzunlar, bu dizinin ardından "Aile", "Hayatımın Şansı", "Bir Annenin Günahı", "8.Gün", "Poyraz Karayel" ve "Şubat" gibi birçok dizide rol aldı.

Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

Musa Uzunlar'ın Yeni Dizisi Holding'den İlk Fragman Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin ilk fragmanının ne zaman yayınlanacağıyla ilgili bir bilgi verilmedi.

Editör: Murat Serdar Yıldız