Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Bağlık Mahallesi'nde meydana gelen patlama kısa sürede kontrol altına alındı. İki katlı bir evde henüz bilinmeyen bir sonuç ortaya çıkıyor yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangında evde bulunan bir kişi hafif yaralandı.

Ae404C11 93A4 44B1 85Ae 6Acaa0444D58

Şehit Mustafa Şen nereli nerede şehit oldu memleketi neresi? Şehit Mustafa Şen nereli nerede şehit oldu memleketi neresi?

OLAYIN DETAYLARI

Yangın, Bağlık Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir evde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sonuç ortaya çıkan kısa sürede büyüdü. Haber hakkında olay yerine gelen itfaiye birimleri ve çevredeki cinsiyete müdahale edildi.

Yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından parça kontrolü” alındı. Yangında evin birinci yerinde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralı, ambulansla Kumluca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın nedeniyle evde maddi hasar meydana geldi. Tedbir'in amaçladığı Tedaş ekipleri, patlamanın meydana geldiği evin enerjisini kesti. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı. Yangının çıkış nedeni ve evde meydana gelen hasarın boyutuyla ilgili soruşturma devam ediyor