Türk televizyonunun deneyimli ismi Osman Sınav, uzun zamandır beklenen yeni dizisi "Kör Nokta" ile ekranlara geri dönüyor. Bu heyecan verici proje, genç ve yetenekli oyuncular İsmail Ege Şaşmaz ile Rabia Soytürk'ü başrollerde buluşturuyor. Dizi, atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak ve Sinegraf imzası taşıyacak. Senaryosunu Funda Alp ve Didem Kaplan'ın kaleme aldığı "Kör Nokta", büyük bir trafik kazasının ardından gelişen olaylarla dolu bir hikayeyi anlatacak.

Başrolde İsmail Ege Şaşmaz ve Rabia Soytürk

"Kör Nokta" dizisinin başrollerinde yer alan İsmail Ege Şaşmaz ve Rabia Soytürk, izleyicilere unutulmaz karakterleri sunacak. İsmail Ege Şaşmaz, daha önce "Güneşi Beklerken" ve "Sen Çal Kapımı" gibi dizilerde başarılı performanslarıyla tanınırken, Rabia Soytürk ise "Veda Mektubu" ve "Şahsiyet" gibi projelerle adından söz ettirmiştir.

Dizi Konusu Nedir?

"Kör Nokta", suç ve suçlunun birbirine karıştığı bir trafik kazasının ardından gelişen olayları konu alacak. Bu olaylar zinciri içinde aşk, ihanet ve adalet temaları etrafında şekillenecek olan dizi, izleyicilere sürükleyici bir hikaye vaat ediyor. Karakterlerin hayatlarını değiştiren bu kazanın ardından yaşananları izleyicilere aktaracak olan dizi, Osman Sınav'ın sinematografik yeteneğiyle dikkat çekecek.

Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

Ne Zaman Yayınlanacak?

"Kör Nokta" dizisinin yayın tarihi henüz net olarak açıklanmasa da yeni yayın döneminde atv ekranlarında izleyiciyle buluşması planlanıyor. Dizinin cast çalışmaları hızla devam ederken, merakla beklenen ilk bölüm için hazırlıklar sürüyor. Türk televizyon dünyasında yeni bir soluk getirecek olan "Kör Nokta", Osman Sınav'ın yönetmenliğinde ve genç yeteneklerin performanslarıyla dikkatleri üzerine çekecek.

Editör: Havva Andırır