Türkan Şoray’ın kızı bakın kim, kendisi gibi ünlü bir oyuncu çıktı, Can Yaman ile aynı dizide beraber… Türkan Şoray’ın kızı bakın kim, kendisi gibi ünlü bir oyuncu çıktı, Can Yaman ile aynı dizide beraber…

Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanan Şevket Çoruh, bir süre önce diziden ayrılmıştı. Ardından Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol oynamış ancak proje kısa sürede sona ermişti. Şimdi ise Çoruh'un rol aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisi için erken final kararı alınınca tekrar Arka Sokaklar'a dönme teklifi geldiği konuşuluyor.

Diziye Dönüş İçin Teklif

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Arka Sokaklar'ın 19. sezonu için hazırlıklar başladı ve yapımcı İlker İnanoğlu'nun imzasını taşıyacak. Çoruh'a bu yeni sezon için teklif yapıldı ve oyuncu da görüşmelere başladı. Daha önce de Çoruh'a dizinin geri dönüşü için teklifler yapılmış ancak bu kez görüşmeler daha ciddi bir şekilde ilerliyor gibi görünüyor.

Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüşü, dizinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanacak gibi görünüyor. Şevket Çoruh'un Mesut Komiser karakteriyle yeniden ekranlara dönmesiyle birlikte Arka Sokaklar'ın 19. sezonu için heyecan doruklara çıkacak gibi görünüyor. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ve Şevket Çoruh'un dönüşüyle dizide nelerin değişeceği ise merakla bekleniyor.