Son dönemlerin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti'nde yaşanan ayrılıklar gündemde. Başarılı oyuncu Müjde Uzman'ın da diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti Dizisinden Ayrılıyor mu?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde sette astım krizi geçiren ve psikolojik olarak zorlandığını söyleyen Müjde Uzman, Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı diziden ayrılıyor. Uzman'ın canlandırdığı Alev karakteri, yeni bölümde tek başına yurt dışına gitme kararı alacak.

Ahu Tuğba'nın Cenazesi Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak? Kızı Anjelik Alejnatij'in 'Annemi Çürüttüler' Açıklaması ve Defin Tarihi Hakkında Tüm Detaylar Ahu Tuğba'nın Cenazesi Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak? Kızı Anjelik Alejnatij'in 'Annemi Çürüttüler' Açıklaması ve Defin Tarihi Hakkında Tüm Detaylar

Diziden Ayrılan Diğer Oyuncular Kimler?

Kızılcık Şerbeti dizisinde, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yanı sıra Yiğit Kirazcı ve Serkan Tınmaz da yeni sezon öncesi kadroya veda eden oyuncular arasında yer alıyor. Dizide Çimen rolünü oynayan Selin Türkmen de ekibe veda edecek.

Müjde Uzman Diziden Neden Ayrılıyor?

Psikolojik olarak zor bir süreçten geçen ve geçtiğimiz günlerde sette astım krizi yaşayan Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılma kararı aldı. Bu zor süreçte, Müjde Uzman'ın sağlığına öncelik vererek diziden ayrılma kararı alması, hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

Yeni Sezon ve Kadro Değişiklikleri

Kızılcık Şerbeti dizisi, yeni sezon öncesi önemli kadro değişikliklerine sahne oluyor. Selin Türkmen ve Müjde Uzman gibi başarılı oyuncuların vedası, dizinin hikayesini ve dinamiklerini etkileyecek. Yeni sezonda dizinin nasıl şekilleneceği ve hangi yeni karakterlerin kadroya dahil olacağı merakla bekleniyor.

Editör: Zeliha YAKUT