Müge Anlı cinayet şüphelisi Aydın Musaoğlu kimdir, nereli kaç yaşında? Aydın Musaoğlu neden tutuklandı? Müge Anlı cinayet şüphelisi Aydın Musaoğlu kimdir, nereli kaç yaşında? Aydın Musaoğlu neden tutuklandı?

Geçtiğimiz sezonun sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde Rüzgar karakteriyle izleyici karşısına çıkan Yiğit Kirazcı, yeni bir dizi projesiyle ekranlara geri dönüyor. Sezon sonunda "Kızılcık Şerbeti" ekibine veda eden Kirazcı, şimdi Ay Yapım'ın yeni dizisi için kamera karşısına geçecek.

"Hayat Hırsızı" Adlı Yeni Dizi

Yiğit Kirazcı'nın yeni projesi, Aybike Ertürk'ün kaleme aldığı ve Hilal Saral'ın yöneteceği "Hayat Hırsızı" adlı dizi olacak. Dizide Kirazcı, "Mehmet Ali" karakterine hayat verecek. Hikaye, çocukluğunda üvey annesi Nur tarafından yaşadığı travmatik deneyimlerin izlerini taşıyan Leyla'nın intikam ve yeniden doğuş hikayesini anlatacak.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Dizide Yiğit Kirazcı'ya Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Halil İbrahim Ceyhan, Cengiz Bozkurt ve Zeyno Eracar gibi deneyimli oyuncular eşlik edecek. Bu isimler, dizinin geniş ve renkli karakter kadrosunu oluşturacaklar.

Editör: Havva Andırır