Ünlü oyuncu Evrim Alasya, 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde canlandırdığı 'Kıvılcım' karakteriyle tanınırken, son zamanlarda 'şiddet' iddialarıyla gündeme geldi. Bir oyuncuyu tokatladığı ve set çalışanını tartakladığına dair söylentiler, Alasya'nın sessizliğini bozmasına neden oldu.

Evrim Alasya'nın Şiddet İddialarına Cevabı

Son dönemde medyada dolaşan 'şiddet' iddialarıyla ilgili sessizliğini bozan Evrim Alasya, sosyal medya platformu Twitter'da bir kullanıcının iddialarına yanıt verdi. Ünlü oyuncu, iddiaları ortaya atan kullanıcıya sert bir şekilde cevap vererek, kendisini ve iddia edilen olayları reddetti.

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Evrim Alasya'nın Önceki Açıklamaları

Öte yandan, Evrim Alasya daha önce katıldığı bir röportajda hayalindeki evliliği anlatmış ve "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım" şeklindeki sözleriyle dikkat çekmişti. Ancak bu açıklamalar, son şiddet iddialarıyla bağlantılı değil.

Sosyal Medyada Şok Eden İddialar

Sosyal medyada yayılan iddialar, Evrim Alasya'nın daha önce bir oyuncuyu tokatladığına dairdi. Bu iddialara Alasya'dan yanıt geldi ve iddiaları reddetti. Ünlü oyuncu, 'hem sizden hem de tokatladığım kişiden cevap bekliyorum' şeklinde sert bir yanıt verdi.

66693F0E5A126249B40900Bb

Evrim Alasya'nın yaşadığı bu olaylar, medya ve sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandırdı. Oyuncunun şiddet iddialarına karşı aldığı tavır ve verdiği yanıt, kamuoyunda merak konusu oldu.


 

Editör: Havva Andırır