Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu… Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu…

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Erkan Avcı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı ve büyük bir heyecanla beklenen "Kızıl Goncalar" dizisi, 6 Mayıs 2024 Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümüyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da ekran başındaki izleyiciler, dizinin yeni bölümünde neler olacağını merakla bekliyor. İşte Kızıl Goncalar'ın 6 Mayıs 2024 Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü hakkında detaylar...

KIZIL GONCALAR 6 MAYIS 2024 PAZARTESİ YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA?

Kızıl Goncalar'ın yeni bölümü, 6 Mayıs 2024 Pazartesi akşamı saat 20.00'de NOW TV'de ekranlara gelecek. İzleyiciler, bu akşam saat 20.00'de başlayacak olan yeni bölümde, dizinin heyecan dolu hikayesinin nasıl devam edeceğini ve karakterlerin yaşayacağı yeni gelişmeleri merakla bekliyor.

KIZIL GONCALAR 17. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz bölümde Zeynep'in yaşadığı dram dolu hikaye doruk noktasına ulaşmıştı. Mahkemede hangi evde yaşayacağına dair kararını açıklamak üzere olan Zeynep, izleyicileri heyecanlandırmıştı. Ancak Zeynep'in amcasına biat etmemeye karar veren Cüneyd'in zorlu mücadelesi, Zeynep'in hayatını zorlaştırmıştı.

Bu akşamki bölümde ise Zeynep'in mahkemede vereceği karar merakla bekleniyor. Zeynep, Levent ve Meryem'in yaşadığı zorlu mücadele, dizinin en önemli konularından biri olmaya devam ediyor. Ayrıca Levent ve Meryem, Gülayşe'nin ölümüyle ilgili önemli bir ipucuna daha ulaşırlar. Bu ipucu, dizinin ilerleyen bölümlerinde yaşanacak olayları da etkileyecek gibi görünüyor.

KIZIL GONCALAR 17. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin 17. bölüm fragmanı da izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Fragmanda, Zeynep'in vereceği kararın yanı sıra diğer karakterlerin yaşayacağı yeni gelişmeler de izleyicilere sunulacak. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte dizinin yeni bölümüne dair daha fazla ipucu elde edilecek ve izleyiciler, yeni bölümü sabırsızlıkla beklemeye başlayacak.

KIZIL GONCALAR'IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Zeynep'in mahkemede vereceği kararın ve diğer karakterlerin yaşayacağı gelişmelerin detayları, yeni bölümde izleyicilerle buluşacak. Dizinin bu akşamki bölümü, heyecan dolu anların yaşanacağı, karakterlerin karşı karşıya geleceği ve hikayenin yeni bir boyut kazanacağı bir bölüm olacak gibi görünüyor.

6 MAYIS 2024 PAZARTESİ GÜNÜ NOW TV

08:00 İlker Karagöz İle Çalar Saat
10:30 Çağla İle Yeni Bir Gün
12:00 Yasak Elma
13:30 En Hamarat Benim
16:30 Kızıl Goncalar
19:00 Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber
20:00 Kızıl Goncalar
00:15 Yabani
02:45 Senden Daha Güzel
05:00 Kefaret
06:00 Adım Farah