Kızıl Goncalar Ne Zaman Yayınlanacak?

Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi, sezon arası vermişti. Son bölümde heyecan doruğa çıkarken, izleyiciler yeni sezonu merakla bekliyordu.

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Kızılgoncalar761905

Kızıl Goncalar'ın yeni sezonu ne zaman yayınlanacak?

Sosyal medyada bir izleyici, dizinin tekrar bölümlerinin yayınlanma tarihlerine bakarak bir tahminde bulundu. Bu tahmine göre, tüm tekrar bölümlerinin Ekim ayında bitmesi bekleniyor. Bu durumda Kızıl Goncalar'ın yeni sezonunun en erken Ekim ayı sonlarında yayınlanması öngörülüyor.

Kızılllllllllllllllll

Kızıl Goncalar'da Neler Olacak?

Sezon finalinde Cüneyd'in başına ne geldiği merak konusu olurken, son bölümde ortaya çıkan baba da yeni sezonda önemli bir rol oynayabilir.

Kızılllllllllll..

Kızıl Goncalar'ın yeni sezonu izleyicilerden büyük ilgi görecek mi?

Kızıl Goncalar'ın yeni sezonu için heyecan dorukta. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler ve yeni sezonda yaşanacaklar izleyicilerin merakını uyandırdı. Sosyal medya yorumlarından da anlaşılacağı üzere, izleyiciler yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız