Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının ilk sezonundan tanıdığımız Tuğçe Aleyna, yaptırdığı estetik operasyonla dikkatleri üzerine çekti. Öykü Serter'in sunumuyla ekranlara gelen ve büyük ilgi gören program, RTÜK engeline takılması sonucu yayından kaldırılmıştı. Ancak 5 yıl aradan sonra 2022 yılında YouTube üzerinden Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla tekrar yayın hayatına başlamış, özellikle ilk sezonuyla hatırlanmıştı.

Tuğçe Aleyna'nın Estetik Sonrası Değişimi Şaşırttı

Tuğçe Aleyna, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı badem göz estetiğiyle adeta yeni bir görünüme kavuştu. Programın izleyicileri tarafından yakından tanınan Tuğçe'nin son hali, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle göz estetiği sonrası değişen görünümüyle tanınmaz hale gelen Tuğçe, eski ve yeni hali arasındaki farkla geniş çapta yorum konusu oldu.

Kısmetse Olur Tuğçe Aleyna Kimdir?

25 yaşında olduğunu belirten Tuğçe, yazılım bölümünü bitirmiştir. Kendi işini yapmadığını söyleyen yarışmacı, bir giyim markası kurduğunu fakat yoğunluktan dolayı pek ilgilenemediğini belirtmiştir.

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Tuğçe

Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Sosyal medya platformlarında, Tuğçe Aleyna'nın estetik sonrası görüntüsüne ilişkin çeşitli yorumlar yapıldı. Bazı kullanıcılar, "Eski hali gayet güzeldi, estetik olmasına gerek yoktu" şeklinde görüş bildirirken, bazıları ise "Yeni gözleri doğal durmuyor, önceki halindeki doğallık daha çekiciydi" gibi eleştirilerde bulundu.

Özel Hayatındaki Gelişmeler

Tuğçe Aleyna, Kısmetse Olur programında Ozan ile yaşadığı ilişkiyle de gündeme gelmişti. Program sona erdikten sonra da ilişkilerini sürdüren çift, bir süre önce ayrılma kararı almıştı. Bu süreçte Tuğçe'nin estetik operasyonu, hayranlarını ve sosyal medya takipçilerini oldukça meraklandırdı.

Editör: Havva Andırır