Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, uzun süredir rol aldığı Kirli Sepeti dizisinden ayrıldı. NOW TV'de yayınlanan ve başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un paylaştığı bu dizide Yasemin karakterini canlandıran Özdemir'in ayrılığı, sezon finali sonrası gelen bir diğer ayrılık haberi oldu.

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Kirli Sepeti Dizisindeki Ayrılıklar

Bestemsu Özdemir'in yanı sıra Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi dizinin önemli oyuncuları da Kirli Sepeti'nden ayrıldı. Bu ayrılıklar, dizinin yeni sezon öncesi kadro yenileme sürecine girdiğini gösteriyor. Kirli Sepeti, son zamanlarda karakter ayrılıklarıyla gündemde olan bir dizi haline geldi.

Yeni Projeler ve Yurt Dışı Fırsatları

Bestemsu Özdemir'in ayrılığının ardından yapılan açıklamalara göre, oyuncu yeni projeler için görüşmelere başladı. Özdemir, Kirli Sepeti'nde rol aldığı Yasemin karakterinin hikayesinin tamamlandığını belirterek diziye veda ettiğini ifade etti. Ayrıca yurt dışından gelen teklifleri de değerlendirmeye aldığını ve bu konuda sürprizlerinin olabileceğini söyledi.

Editör: Havva Andırır