Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Karaman Kazımkarabekir Kaymakamı Salih Kaya, Kilis Polateli Kaymakamı olarak atandı. Peki Salih Kaya kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Cemalettin Yılmaz Hayatı ve Biyografisi Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Cemalettin Yılmaz Hayatı ve Biyografisi

Salih Kaya kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Salih Kaya, 1995 yılında Giresun'un Yağlıdere ilçesinde doğmuş, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde kamu yönetimi alanında önemli görevler üstlenmiş genç bir kamu görevlisidir. İlköğretim ve ortaöğrenimini doğduğu yerde tamamladıktan sonra lisans eğitimine İstanbul'da devam etmiş ve 2018 yılında Kırklareli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden onur derecesiyle mezun olmuştur.

Salih Kaya Görev Yeri ve Deneyimleri Nelerdir?

Salih Kaya, İstanbul Valiliği'nde il göç uzman yardımcısı olarak göreve başlamış ve ardından Giresun Valiliği tarafından kaymakam adayı olarak atanmıştır. İl merkez stajının yanı sıra çeşitli il ve ilçelerde kaymakam vekilliği ve refikliği stajlarını başarıyla tamamlamıştır. Uluslararası deneyim kazanmak amacıyla İngiltere'de Nottingham Trent Üniversitesi'nde dil eğitimi almış ve Türkiye'ye döndükten sonra deprem gibi acil durumlarda koordinatör kaymakam olarak görev yapmıştır.

Salih Kaya Polateli Kaymakamlığı Görevi

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kilis'in Polateli ilçesine atanan Salih Kaya, ilçenin kaymakamı olarak göreve başlamıştır. Bu yeni görevinde, Polateli'nin idari işleyişini yönetmek ve ilçenin sosyal, ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacındadır.

Editör: Murat Serdar Yıldız