2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'ndaki ilk maçında A Milli Futbol Takımımız, Almanya'nın BVB Dortmund Stadyumu’nda Gürcistan ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında Kenan Yıldız'ın kaydettiği gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Maçın Başlangıcı ve İlk Gol

Maçın 27. dakikasında milliler 1-0 öndeyken sağ kanattan topu sürükleyen Arda Güler, ön direğe pasını verdi. Orkun Kökçü topa istediği gibi vuramadı ancak arka direkte bulunan Kenan Yıldız, topu ağlara göndererek gol sevinci yaşadı.

Kenan Yıldız Ofsayt (3)

VAR Uyarısı ve Ofsayt Kararı

A Milli Takım 2-0 öne geçmenin sevincini yaşarken, Arjantinli hakem Facundo Tello, ofsayt şüphesiyle VAR ile görüştüğünü oyunculara bildirdi. Yapılan inceleme sonucunda, VAR'dan gelen uyarıyla Kenan Yıldız'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Kenan Yıldız Ofsayt (1)

Kenan Yıldız’ın Golü İptal Edildi

Kenan Yıldız'ın attığı golün iptal edilmesi, A Milli Takımımızın moralini bozsa da takım, mücadeleyi sürdürmeye devam etti. Golün iptal edilmesinin ardından oyun temposu yüksek bir şekilde devam etti.

Editör: Zeliha YAKUT