Hayatını kaybeden ünlü tiyatro sanatçısı ve sunucu Kenan Işık için cenaze töreni 30 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Merhum Işık için İstanbul Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’nde saat 11.00’de tören düzenlenecek. İstanbul Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde geçirdiği son sağlık problemlerinin ardından yaşamını yitiren Işık için düzenlenecek olan bu tören, sanatçının sevenleri ve kamuoyundan geniş bir katılım bekleniyor.

Defin Töreni Nerede ve Ne Zaman Yapılacak?

Kenan Işık’ın cenazesi, 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü Ankara’da toprağa verilecek. Cenaze namazı, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Cami’nde öğle namazını müteakip kılınacak. Törenin ardından, Kenan Işık’ın naaşı Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecek.

Kenan Işık744747

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir?

Detaylı Bilgiler ve Katılım

Kenan Işık’ın cenaze töreni ve defin işlemleri, sanatçının yakınları ve sevenleri için önemli bir anma fırsatı sunacak. Sanatçının hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenecek bu tören, hem sanat camiası hem de geniş bir takipçi kitlesi tarafından saygı ile karşılanacak.

Editör: Mehmet Çetil