Kemal Ekmekçi, İzmir'de doğmuş olup kökenleri Rize Çamlıhemşin'e dayanan bir ailenin ferdidir. Özellikle ünlü oyuncu Gizem Karaca ile ilişkisiyle tanınan Kemal Ekmekçi, uzun süren bir birlikteliğin ardından mutlu bir düğünle hayatını birleştirdiği bu güzel oyuncuyla gündeme gelmiştir.

Kemal Ekmekci Kimdir

KEMAL EKMEKÇİ KİMDİR NERELİ NE İŞ YAPIYOR?

Kemal Ekmekçi 1989 İzmir doğumlu, baba tarafından aslen Rize Çamlıhemşin’lidir. Babasının ismi İbrahim Ekmekçi, annesi ise İpek Ekmekçi’dir.

Yalı Çapkını 68 bölüm izle, Yalı Çapkını Kanal D izleme linki, son bölümde neler oldu? Yalı Çapkını 68 bölüm izle, Yalı Çapkını Kanal D izleme linki, son bölümde neler oldu?

K E M A L E K M E K Ç İ A D J H F D J F

Genç iş adamı olan Kemal Ekmekçi, tatil beldelerinin en gözde mekanlarından biri olan Tren Beach'lerin işletmeciliğini yapmaktadır. Özellikle Bodrum ve Çeşme gibi turistik bölgelerde bulunan işletmeleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

66273748A2326B26A949F7B2

İşletmecilik alanında başarılı bir kariyere sahip olan Kemal Ekmekçi, aynı zamanda İstanbul'da bulunan ünlü Tren Club'lerin de işletmeciliğini yapmaktadır. Genç yaşına rağmen hızlı bir şekilde iş hayatında yükselen Kemal Ekmekçi, başarılı girişimleri ve işletmecilik anlayışıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Özetle, Kemal Ekmekçi işletmecilik alanında kendini kanıtlamış bir isimdir. Tren Beach ve Tren Club gibi önemli mekanların işletmeciliğini üstlenerek başarılı bir kariyer inşa etmiştir.