Galler Prensesi Kate Middleton, geçirdiği karın ameliyatı sonrasında uzun bir süre ortadan kaybolduktan sonra annesi Carole ile birlikte kameralara yakalandı. Middleton'ın Windsor Kalesi yakınlarında annesiyle araç kullanırken görüntülendiği fotoğraflar, basında uzun süredir görünmemesi ve çeşitli spekülasyonlara neden olan bir döneme denk gelmiş.

Kral Charles'in serveti  ne kadar? Annesinin servetini bile geçti! Kral Charles'in serveti ne kadar? Annesinin servetini bile geçti!

Kate Middleton A Ne Oldu Nerede Kate Middleton 16913265 4650 M

16 Ocak'ta mide bölgesindeki rahatsızlıktan dolayı ameliyat olan Kate Middleton, 2 hafta boyunca hastanede tedavi gördü. Hastalığı gizlenirken, kanser olduğu iddiaları da yalanlandı. Kensington Sarayı tarafından yapılan açıklamada, Middleton'ın kraliyet doktorları tarafından gözetim altında tutulduğu ve Londra Kliniği'nin sağladığı tamamlayıcı tedavi hizmetlerinden yararlanacağı belirtildi. Ocak ayında yapılan açıklamada, Prenses'in ameliyat sonrası uzun bir süre kameralardan uzak kalacağı ve önemli güncellemeler sağlanacağı ifade edilmişti.