Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında, Kasımpaşa ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasındaki bu kritik mücadele, 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 17.00’de başlayacak. Maç, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemleri Kimler?

Kasımpaşa - Fenerbahçe karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik olacak.

Fenerbahçe'nin Form Durumu Nedir?

Fenerbahçe, geride kalan 4 haftada gösterdiği performansla dikkat çekti. Sarı-lacivertliler, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı ve bu sonuçlarla ligde lider durumda bulunuyor. Fenerbahçe, Adana Demirspor, Rizespor ve Alanyaspor’u mağlup ederken, Göztepe deplasmanından 2-2 beraberlikle dönmüştü. Takımın en skorer oyuncusu, 4 golle Bosnalı yıldız Edin Džeko oldu. Ancak, Bright Osayi-Samuel’in sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

Trendyol Süper Lig 6. Hafta Maç Programı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta? Trendyol Süper Lig 6. Hafta Maç Programı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta?

Kasımpaşa'nın Durumu Nedir?

Ev sahibi Kasımpaşa ise, ligde geride kalan 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Topladığı 5 puanla dikkat çeken Kasımpaşa, Nuno Da Costa’nın 3 gol ve 1 asistle takımına sağladığı katkıyı öne çıkartıyor. Teknik direktör Sami Uğurlu’nun cezası devam ediyor; bu nedenle, Uğurlu Fenerbahçe maçında takımının başında olamayacak.

Kasımpaşa Adana Demirspor3

Maçın Önemi Nedir?

Bu maç, Fenerbahçe’nin liderlik konumunu pekiştirmek ve Kasımpaşa’nın yükselişini sürdürme çabası açısından büyük önem taşıyor. Kasımpaşa’nın ev sahibi avantajını kullanarak, güçlü Fenerbahçe karşısında alacağı olası bir galibiyet, ligdeki konumunu iyileştirme fırsatı sunabilir. Öte yandan, Fenerbahçe, milli aranın ardından Kasımpaşa karşısında kayıpsız bir şekilde dönmeyi hedefliyor.

Editör: Mehmet Çetil