Kanal D'nin yeni yarışma programı Password, ilk bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı. İşte, ayrıntılar:

Password'un Ünlü Konukları Kimlerdi?

Password, ilk kez seyirciyle buluştuğu gecede ünlü oyuncu Yasemin Sakallıoğlu'nun konuk olduğu birinci bölümle ekranlara geldi. Program, sunuculuğunu Şebnem Bozoklu'nun üstlendiği ve Yasemin Sakallıoğlu ile daimi yarışmacı Enis Arıkan'ın karşı karşıya geldiği anlarla dolu dolu geçti.

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir?

669Bd96C7D74D1Bfb71B386D

Rekabetin Zirvesi ve Eğlenceli Anlar

Programda Yasemin Sakallıoğlu ve Enis Arıkan, farklı takımlarda yer alarak büyük ödül için mücadele ettiler. Her turda takım değiştirerek rekabeti artıran ikili, izleyicilere hem heyecan dolu anlar yaşattı hem de kahkaha tufanı estirdi. Özellikle Yasemin ve Enis'in esprili atışmaları ve dans performansları izleyicilerden büyük ilgi gördü.

669Bd96C7D74D1Bfb71B3870

Ödül Heyecanı ve Sürprizler

Gecenin sürprizi ise Enis'in yarışmacısı İzel'le yaptığı salsa dansı oldu. Programın finalinde ise yarışmacı İzel, Yasemin ve Enis'in yardımıyla 160 bin liralık büyük ödülü kazandı.

669Bd96C7D74D1Bfb71B386A

İzleyicilerin Beklentisi Yeni Bölüm

Password'ün ilk bölümü, izleyicilerden tam not alırken, önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümü heyecanla beklenmeye başlandı. Programın yapımını üstlenen Shine Medya, yaz boyunca her Cuma saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacaklarını duyurdu.

Editör: Havva Andırır