Kanal D, yaz sezonuna damgasını vuran dizilerine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Ayaz'ın Sonu Güneş dizisini başarıyla tamamlayan Kanal D, şimdi de günlük dizi formatında yeni bir yapım ile seyirci karşısına çıkacak. "Bizi Birleştiren Hayat" adını taşıyan dizi, izleyicileri sırlarla dolu bir hikayeye sürükleyecek.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Dizinin Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Yeni dizinin başrollerinde deneyimli oyuncular Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı yer alıyor. Diziye güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor; Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, Irmak Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Ayça İşözen, Savaş Alp Başar ve Elif Naz Sabuncu gibi isimler kadroda bulunuyor. Dizinin yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken, senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar kaleme almış, yönetmenliğini ise Ayhan Özdemir yapmaktadır.

Dizinin Konusu Nedir?

"Bizi Birleştiren Hayat", soylu bir aileden gelen Münevver Hanım’ın (Nilgün Kasapbaşoğlu) hayatını konu alıyor. Yıllar içinde gösterişli bir konakta emektar hizmetçisi Suzan ile birlikte yaşamını sürdüren Münevver Hanım’ın hayatı, bir gece konağın kapısına bırakılan küçük bir kız çocuğu ile değişir. Küçük Mine, Münevver’in varlığından habersiz olduğu torunudur. Mine’nin boynundaki kolye, Münevver Hanım’ı geçmişin derinliklerine götürür ve yıllardır kayıp olan kızının izini sürmeye başlar.

66A8Da078D678Ec0C61E7Dbf

Kolyenin Sırrı Ne?

Dizinin temel gizemlerinden biri, Mine'yi kapıya bırakan kişinin kimliği ve boynundaki kolyenin sırrıdır. Ayrıca, Münevver Hanım’ın yıllar önce ondan nefret ederek ayrılan kızı nerededir? Bu soruların yanıtlarını ararken, Münevver Hanım ve çevresindeki pek çok kişinin hayatı altüst olacak, eski düzenler bozulacak ve birçok sır gün yüzüne çıkacaktır.

Editör: Havva Andırır