Osmaniyeli 8 yaşındaki Ahmet Aygün, bir düğünde sergilediği oyun havası dansı ile dünya çapında tanındı. Ahmet'in dans ettiği anlar, yerel sanatçı Emrah Türkoğlu tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Ancak bu paylaşımı özel kılan, dünya ünlü şarkıcı Justin Bieber'in 293 milyon takipçili Instagram hesabında bu videoyu paylaşması oldu. Ahmet, bu paylaşım sayesinde dünya genelinde büyük bir ilgi topladı.

Ahmet'in Dans Videosu Nasıl Yayınlandı?

Ahmet, ailesiyle birlikte Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yaşıyor ve 3 kardeşten en küçüğü. Müzisyen olan ağabeyiyle sık sık düğünlere katılıyor. Bir düğünde oyun havası oynarken çekilen videosu, Emrah Türkoğlu tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Bu video, kısa sürede büyük ilgi gördü ve ünlü şarkıcı Justin Bieber tarafından Instagram hesabında paylaşıldı. Videonun Key Glock’un şarkısıyla mixlenerek yayınlanması, dünya çapında dikkat çekti.

Osmaniye’nin Tanınmış Eğitimcisi Çukurova Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Panavur, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti Osmaniye’nin Tanınmış Eğitimcisi Çukurova Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Panavur, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti

Ahmet'in Hayalleri ve Beklentileri Nelerdir?

Ahmet Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, videonun bu kadar çok paylaşılmasına çok sevindiğini belirtti. Gelecekte kendisi de Justin Bieber gibi ünlü olmayı hayal eden Ahmet, "Oynamayı çok seviyorum. Gittiğim düğünlerde oynarım. İnsanlar oynamamı çok seviyor ama bazen de nazar oluyor." şeklinde konuştu. Ayrıca, Justin Bieber'in paylaştığı videoyu izlediğini ve çok beğendiğini ifade eden Ahmet, günün birinde Justin Bieber ile tanışmayı çok istediğini belirtti.

Emrah Türkoğlu'nun Yorumları ve Paylaşımın Etkisi

Videoyu paylaşan Emrah Türkoğlu, Ahmet'in ağabeyi ile çalıştıklarını ve Ahmet'in de bazen düğünlere geldiğini söyledi. Ahmet'in oyun havalarında çok güzel dans ettiğini vurgulayan Türkoğlu, paylaştığı videonun Instagram'da 13 milyon kez izlendiğini belirtti. Türkoğlu, "Ahmet çok yetenekli bir çocuk, müzik kulağı da çok iyi. Güzel bir duygu. Paylaşımımı Justin Bieber'in paylaşmasına şok oldum. Gurur duyduk tabii, mutluyuz. Bunlar güzel şeyler." diyerek duygularını ifade etti.

Ahmet'in Ailesine Gelen Mesajlar ve Dünya Çapında İlgi

Ahmet'in dans videosunun Justin Bieber tarafından paylaşılmasının ardından, dünya çapında çok sayıda kişi videoyu izledi ve yorum yaptı. Bu ilgi, Ahmet'in ailesine ve videoyu paylaşan Emrah Türkoğlu'na çok sayıda mesaj gelmesine neden oldu. Ahmet'in ailesi ve çevresi, bu beklenmedik ilgi karşısında büyük bir mutluluk yaşadı.

Editör: Murat Serdar Yıldız