Jandarma Genel Komutanlığı, personel alımı duyuruları kapsamında açıktan kadrolu ve sözleşmeli 4/B memur personel alımı için ilanları yayımladı. Bu kapsamda, Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere 9 hizmetli ve 2 tekniker (Elektronik sistemler elemanı) sözleşmeli personel alımı ile açıktan 29 devlet memuru alımı gerçekleştirilecek. Adaylar arasından sınava katılacak kişiler de duyuruldu. Ancak, başvuru sonuçlarının nereden yayınlanacağı sorusu merak konusu oldu.

SINAV ÇAĞRILARI YAYINLANDI

Jandarma Genel Komutanlığı, 2023 yılı açıktan (4/B) sözleşmeli personel alımı için sınav çağrılarını yayımladı. Her ünvandan 10 katı adayın çağrıldığı belirtilirken, aynı şekilde 2023 yılı açıktan devlet memuru alımı için de 15 katı adayın sınava çağrıldığı duyuruldu.

BAŞVURU SONUÇLARI NEREDEN YAYINLANACAK?

1 Mayıs’ta çalışanlara ikramiyeleri ne zaman yatıyor, tarih verildi! 1 Mayıs’ta çalışanlara ikramiyeleri ne zaman yatıyor, tarih verildi!

Başvuru sonuçları, adaylar tarafından Jandarma Genel Komutanlığı personel temin internet sayfasından öğrenilebilecek. Adaylar, başvuru sonuçlarını sınavlara girecek adayların listesi, sınav merkezi ve sınav tarihi PTS’de ‘‘Sonuçlarım’’ kısmından takip edebilecekler. Başvuru sonuçları ile ilgili daha detaylı bilgi ve duyuruları Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sitesinden ve ilanlardan takip etmeleri gerekmektedir.