İzmir Yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop kimdir? Hayatı ve Kariyeri . İşte detaylar..

Mehmet Burak Öztop Kimdir? Kaç Yaşında?

1979 yılında Adıyaman’da doğan Dr. Mehmet Burak Öztop, 2003 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Tıp eğitiminin ardından, 2010 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Genel Cerrahi alanında ihtisas eğitimini tamamlayarak uzmanlık unvanını kazanmıştır. Sağlık sektöründeki kariyerine çeşitli görevlerde bulunarak devam eden Öztop, 2012-2016 yılları arasında Bilecik Söğüt Devlet Hastanesi'nin başhekimliği, Bilecik Devlet Hastanesi başhekimliği ve Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

Bu besinleri asla yıkamayın! Uzmanların yıkanmamasını önerdiği 5 besin nelerdir ve bu besinlerin yıkanması neden sağlık açısından risklidir? Bu besinleri asla yıkamayın! Uzmanların yıkanmamasını önerdiği 5 besin nelerdir ve bu besinlerin yıkanması neden sağlık açısından risklidir?

İzmir İl Sağlık Müdürü Olarak Göreve Başlama

Dr. Öztop, 2017 yılında Bilecik İl Sağlık Müdürü olarak atanmış ve ardından 18 Ekim 2018'de Balıkesir İl Sağlık Müdürü olarak görevine devam etmiştir. 18 Mayıs 2019'da İzmir’de göreve başlamış, ve 2022'de Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü olarak atanmıştır. Sağlık alanındaki tecrübesi ve yönetim becerileriyle dikkat çeken Dr. Mehmet Burak Öztop, şimdi İzmir İl Sağlık Müdürü olarak yeni görevine başlamıştır.

Aile Hayatı ve Kişisel Bilgiler

Evli ve iki çocuk babası olan Dr. Öztop, sağlık alanındaki deneyim ve uzmanlığı ile İzmir'deki sağlık hizmetlerini daha da geliştirmeyi hedeflemektedir. İzmir'in yeni İl Sağlık Müdürü olarak atanması, sağlık camiasında büyük bir merak ve beklenti yaratmıştır.

Editör: Havva Andırır