İstanbul'un Avcılar ilçesinde geçen olayda, bir eğlence mekanından çıkıp otelde birlikte olduğu kadın tarafından mağdur edilen genç adam, polis yardımıyla tuzak kurarak hırsızları kıskıvrak yakalattı. Olay, Küçükçekmece ve Şişli'de yaşandı.

Otelden Araç Çalındı, Tuzak Kurarak Hırsızlar Yakalandı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında tanışan U.B. ve Gülşen adındaki genç bir kadın, birlikte vakit geçirdikten sonra Küçükçekmece'deki bir otele geçtiler. Ancak burada yaşananlar U.B. için beklenmedik bir trajediye dönüştü. U.B., otelde duş almak için banyoya girdiği sırada, Gülşen'in arkadaşları tarafından aracının anahtarının alınıp araç çalındı.

Polis İhbarı ve Tuzak Kurma

U.B., aracının çalındığını fark edince hemen polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ancak bu sırada Gülşen ve suç ortakları, U.B.'yi arayarak aracı geri almak için 20 bin lira talep ettiler. U.B. bu durumu polisle paylaşarak bir tuzak kurmaya karar verdi.

Kafeteryada Kıskıvrak Yakalama Operasyonu

U.B. ve polis ekipleri, şahıslarla buluşma adı altında Küçükçekmece'deki bir kafeteryada buluşmayı ayarladı. Plan gereği yapılan baskınla birlikte Gülşen ve diğer 3 şahıs kıskıvrak yakalandı. Araştırmalar sonucunda çalınan aracın Şişli'de terk edilmiş halde bulunduğu ve suçluların metrobüs ile buluşma yerine geldikleri anlaşıldı.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024

Araba-1

Adli İşlemler ve Tutuklama

Emniyette ifadeleri alınan şahısların suç kayıtları da ortaya çıktı. Gülşen Ö. (28), M.A.A. (17), Sezgin D. (19) ve İshak A. (22) adli işlemlerin ardından “gasp” ve “oto hırsızlığı” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. U.B.'ye ait araç ise olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelendikten sonra sahibine teslim edildi.

Tutuklu1Tutuklu2Tutuklu 3

Editör: Havva Andırır