İstanbul'da Sokak Köpekleri Mağazada Görüntülendi

İstanbul'da başıboş sokak köpeklerinin bir mağazada bulunan yataklarda yatarken görüntülenmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Olay, mağazanın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve kısa sürede yayıldı.

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu?

Sokak Köpeklerinin Rahatlığı

Sosyal medyada paylaşılan videoda, mağazanın yatak bölümünde yatan birkaç sokak köpeği görülüyor. Yatakların rahatlığını keşfeden köpeklerin keyifli halleri, izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Whatsapp Image 2024 06 26 At 12.39.04

Mağaza Çalışanlarının Tepkisi

Mağaza çalışanları, köpeklerin yataklarda yatmasını şaşkınlıkla karşıladı. Bir çalışan, "Sokak köpeklerinin mağazamıza nasıl girdiğini bilmiyoruz. Görüntüler bize de sürpriz oldu. Hemen temizlik ve dezenfekte işlemlerine başladık" dedi.

Sokak Hayvanlarına Yardım Çağrısı

Olayın ardından, sosyal medyada sokak hayvanlarının durumuna dikkat çeken birçok paylaşım yapıldı. Sokak hayvanlarının sıcak bir yuva bulma ihtiyacı bir kez daha gündeme geldi. Hayvanseverler, yetkililere sokak hayvanları için daha fazla barınak ve yardım çağrısında bulundu.

Editör: Murat Serdar Yıldız