Kaza, Gaziantep'in İslahiye ilçesi Hassa yolu mevkiinde gerçekleşti. Hatay'ın Hassa ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine seyir halinde olan beton tankeri, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek İslahiye'den Hassa yönüne giden yolcu minibüsüne çarptı. Kazada 9 kişi yaşamını yitirirken, 11 kişi de yaralandı.

Ölenlerin kimlik tespiti için İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılar aynı hastanede tedavi altına alındı. Yaralılardan bazıları Gaziantep Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Son Dakika Islahiye Kazada 1

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ HENÜZ AÇIKLANMADI

Gaziantep Valiliği, ölenlerden 4'ünün öğrenci olduğunu ve yaralılardan 2'sinin taburcu olduğunu açıkladı. Ancak ölenlerin isimleri henüz kamuoyuna duyurulmadı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, beton tankeri sürücüsünün sağlık kontrolünün ardından gözaltına alınacağı belirtiliyor.

KAZADA YAŞAMINI YİTİRENLERİN SAYISI VE YARALILARIN DURUMU

Kazada hayatını kaybedenlerin 7'si kadın, 1'i erkekken, yaralıların durumu hala ciddiyetini koruyor. Yaralılardan bir kısmının sağlık durumu ise ağır.

Güncel Zamlı Avrasya Tüneli ücreti ne kadar (2024) Gece gündüz tarifesi kaç TL? Güncel Zamlı Avrasya Tüneli ücreti ne kadar (2024) Gece gündüz tarifesi kaç TL?