Öğrenciler ve veliler, burs ödemelerinin yattığını veya henüz yatmadığını öğrenmek için e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ni (VBS) kullanabilirler. İşte adım adım işlem rehberi:

KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar

İokbs Bursluluk Sınavı

e-Okul'a Giriş: T.C. kimlik numarası ve öğrenci numarasıyla e-Okul sistemine giriş yapın.

Güvenlik Sorularını Yanıtlayın: Doğum tarihi, doğum yılı, nüfusa kayıtlı olunan il/ilçe, eğitim alınan şube gibi güvenlik sorularını doğru bir şekilde yanıtlayın.

Para-2

Burs Ödeme Bilgileri Bölümüne Ulaşın: Sol menüden "Burs Ödeme Bilgileri" bölümüne tıklayarak burs ödemeleriyle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

paraparapara

PTT Aracılığıyla Burs Alanlar için Bilgi Alın: PTT aracılığıyla burs alan öğrenciler, PTT'nin canlı destek hattına bağlanarak burs ödemeleri hakkında detaylı bilgi alabilirler.

Para 16 9 1573725880 16 9 158641 Zby2Jpg

Öğrenciler ve veliler, bu adımları takip ederek burs ödemeleriyle ilgili güncel bilgilere kolayca ulaşabilirler. Güncel bilgileri ve açıklamaları ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi kaynaklarından takip etmekte fayda var.

E-OKUL BURSLULUK SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN!

Editör: Murat Serdar Yıldız