KURULUŞ OSMAN İlk bölüm yayın tarihi! Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman ne zaman hangi tarihte başlıyor? İşte 25 Eylül 2024 Çarşamba ATV yayın akışı KURULUŞ OSMAN İlk bölüm yayın tarihi! Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman ne zaman hangi tarihte başlıyor? İşte 25 Eylül 2024 Çarşamba ATV yayın akışı

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi "İnci Taneleri", 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Peki, "İnci Taneleri" yeni sezonu ne zaman başlayacak?

İnci Taneleri Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı mı?

Dizinin yeni sezonuna ait fragman geçtiğimiz günlerde izleyiciyle buluştu. Fragmanda, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin hapishanedeki yaşlı ve bitkin hali dikkat çekiyor. “Bir garipsin şu dünyada” sözleriyle dikkat çeken teaser, izleyicilere yeni sezona dair ipuçları sunuyor. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği bu sezon, Azem’in hapishaneden sonra yaşadığı zorluklara odaklanacak.

66F2C10A587D2C59B1744Ae6

Geçen Sezondan Neler Hatırlanıyor?

İlk sezonda yaşanan olayların ardından, "Nerede kalmıştık?" sorusuyla sonlanan tanıtım filmi, dizinin devam eden hikayesini merak ettiriyor. Geçen sezon, Azem’in suçlamalarıyla yüzleşmesi ve karısını öldürmekle suçlanması üzerine kurulu bir dram sunmuştu. Özellikle Dilber karakterinin pavyon dansı, dizinin Türkiye gündeminde geniş yer bulmasını sağlamıştı.

Yilmaz Erdogan Inci Taneleri 1 V-1

Kimler Yer Alıyor?

İnci Taneleri'nin 2. sezonu, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç ve diğer sürpriz isimler de projede yer alacak. Yönetmenlik koltuğunda ise Şenol Sönmez bulunuyor. İzleyiciler, bu kadronun yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız