18 Ağustos 2024 tarihinde Trendyol 1. Lig kapsamında Iğdırspor ile Adanaspor arasında oynanacak maç, futbol severlerin ilgisini çekiyor. Maçın yayını, çeşitli TV kanallarından ve platformlardan izlenebilecek. İşte detaylar:

Feyenoord - Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Devler Ligi Feyenoord - Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Devler Ligi

Iğdırspor-Adanaspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Iğdırspor ile Adanaspor arasındaki maç, çeşitli kanallardan canlı olarak yayınlanacak. Maçın yayın haklarına sahip olan kanallar şunlardır:

  • TRT Spor: Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallardan ve Türksat uydusu üzerinden şifresiz olarak izlenebilir.
  • Bein Sports Max 1: Digiturk 82, Kablo TV 236 numaralı kanallardan ve Türksat uydusu üzerinden şifreli olarak izlenebilir.
  • beIN Sports Tod TV: Numara belirtilmeyen kanallardan ve Türksat uydusu üzerinden şifreli olarak izlenebilir.

Maç Ne Zaman ve Saat Kaçta Başlayacak?

Iğdırspor-Adanaspor maçı, 18 Ağustos Pazar günü oynanacak. Maçın başlama saati ise 17:00 olarak belirlenmiştir. Bu saat diliminde futbol severler ekran başında olacak ve karşılaşmayı canlı olarak takip edebilecekler.

Maç Nerede Oynanacak?

Maç, Iğdır'da bulunan Iğdır Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Ev sahibi takım Iğdırspor, bu önemli karşılaşmada taraftarlarının desteğini arkasına alarak sahaya çıkacak.

Editör: Zeliha YAKUT