Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Aksaray Gülağaç Kaymakamı Muhammet Fatih Aydın, Iğdır Araklı Kaymakamı olarak atandı. Peki Muhammet Fatih Aydın kimdir?  aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Iğdır Araklı Kaymakamı Muhammet Fatih Aydın kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Muhammet Fatih Aydın, Siirt doğumlu olup ilk eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında mezun olmuştur. 2019 yılında mülki idare amirliği mesleğine adım atan Aydın, Ağrı Kaymakamı olarak göreve başlamıştır.

Muhammet Fatih Aydın'ın Kariyer Basamakları: Görev ve Eğitim

Aydın, mülkiye teftiş eğitimini Giresun ve Erzincan'da tamamlamış, ardından Sakarya ve Diyarbakır'da kaymakam refikliği eğitimi almıştır. Almus ve Boğazkale ilçelerinde kaymakam vekilliği görevini üstlenmiştir. Yurtdışı misyon ve dil eğitimi için sekiz ay boyunca İngiltere'de Nottingham Trent Üniversitesi'nde eğitim almıştır. Türkiye'ye döndükten sonra Diyarbakır'da koordinatör kaymakam olarak görev yapmıştır.

Muhammet Fatih Aydın Evli mi Kaç Çocuğu var?

Ötüken Senger kimdir? MHP Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger kaç yaşında? Ötüken Senger Hayatı ve Kariyeri Ötüken Senger kimdir? MHP Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger kaç yaşında? Ötüken Senger Hayatı ve Kariyeri

26 Ocak 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Iğdır Araklı ilçesine kaymakam olarak atanmıştır. Evli olan Muhammet Fatih Aydın'ın bir çocuğu bulunmaktadır. Siirtli olan Aydın'ın, Iğdır Araklı ilçesindeki yeni görevi, bölgedeki kamu yönetimine katkı sağlaması beklenen geniş kariyer deneyimiyle desteklenecektir.

Editör: Murat Serdar Yıldız