Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Antalya'da yapılan kampta basın mensuplarıyla bir araya gelerek takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar:

Mauro Icardi'nin Sakatlık Durumu

Buruk, Mauro Icardi'nin arka adalesinde bir sorun yaşadığını ve bu nedenle kendisini idare ederek oynayabildiğini ifade etti. Icardi'nin bir hafta dinlendikten sonra antrenmanlara başladığını ancak sakatlığının devam ettiğini belirtti. Teknik direktör, Icardi'nin durumunun daha iyiye gideceğini umduğunu söyledi.

CANLI İZLE R. Sociedad - Real Madrid  ŞİFRESİZ Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV (26 Nisan) nereden izlenir, şifresiz kanallar CANLI İZLE R. Sociedad - Real Madrid ŞİFRESİZ Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV (26 Nisan) nereden izlenir, şifresiz kanallar

Diğer Sakat Futbolcuların Durumu

Davinson Sanchez ve Serge Aurier'in cumartesi günü takımla çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Buruk, bu oyuncuların durumuna göre Hatayspor maçı için karar verileceğini söyledi. Abdülkerim Bardakcı'nın ise sakatlıktan çıktıktan sonra A Milli Takım'a çağrıldığını ancak tam olarak hazır olmadığı için riske edilmediğini belirtti.

Galatasaray'ın önemli oyuncularından Mauro Icardi'nin sakatlık durumunun devam ettiği ve diğer sakat futbolcuların da durumunun takip edildiği açıklamalarla ortaya çıktı. Teknik direktör Okan Buruk'un yaptığı açıklamalar, takımın sağlık durumu ve oyuncuların performansı hakkında taraftarları bilgilendirmeye yönelik önemli detaylar içeriyor. Takımın önemli isimlerinin sakatlık sürecinin nasıl yönetileceği ve ne zaman sahalara dönecekleri merakla bekleniyor.