Kayserispor-Eyüpspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2 Kayserispor-Eyüpspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2

Son iki sezondur Galatasaray’a büyük katkı sağlayan ve taraftarın sevgilisi olan Icardi, sarı kırmızılı ekibin C.Ronaldo ile anlaşması sonrasında bavullarını toplamaya başladı. Icardi'nin ayrılacağına dair söylentiler, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

Icardi'nin Sosyal Medya Hamlesi

Icardi, Galatasaray’ın C.Ronaldo ile anlaştığı iddialarının hızla yayılması üzerine Instagram hesabında öne çıkanlar kısmından Galatasaray ile ilgili paylaşımlarını sildi. Bu hamle, oyuncunun ayrılık sinyali olarak yorumlandı. Bilindiği üzere Icardi, Galatasaray’a gelmeden önce PSG ile ilgili tüm paylaşımlarını da aynı şekilde silmişti.

Ronaldo'nun Galatasaray Transferi

C.Ronaldo’nun bir süredir Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek bir takımda oynamak istediği biliniyordu. Galatasaray'ın bu kriterleri karşılayan en uygun adres olduğu, oyuncunun menajeri tarafından kendisine iletilmişti. Hatta bir ara Ronaldo’nun Galatasaray hakkında bilgi almak için Icardi ile telefonda konuştuğu da söylenmişti.

Icardi'nin Yeni Adresi

Son çıkan kulis haberlerine göre, Ronaldo'nun gelişiyle ikinci plana düşeceğini fark eden Icardi’nin takımdan ayrılmak istediği belirtiliyor. Icardi’nin önceliği ise MLS olacak. Amerikan Ligi’nden ciddi teklifler alan yıldız futbolcunun bu tekliflere sıcak baktığı ifade ediliyor.

Taraftarlar İkiye Bölündü

Galatasaray taraftarları bu gelişme karşısında ikiye bölünmüş durumda. Bir kısım, "C.Ronaldo gelecekse Icardi gitsin" derken, bir diğer kısım, "ne olursa olsun Icardi’nin kalması" gerektiği görüşünü savunuyor. Şu anda kesinleşmiş bir durum söz konusu değil ve Galatasaray’ın bu durum karşısında nasıl bir aksiyon alacağı merak konusu. 

Editör: Zeliha YAKUT