İbrahim Tatlıses, Sarıyer'deki dairesinin altı yıldır rızası dışında işgal edildiği iddiasıyla torunu Mert'e dava açmış ve mahkeme sonucunda Tatlıses'in lehine karar vermişti. Mahkeme, Mert Tatlı'nın İbrahim Tatlıses'e ait daireyi derhal boşaltmasına ve 370 bin 346 TL haksız işgal tazminatı ödemesine hükmetti. İbrahim Tatlıses, kararın ardından Kanal D Ana Haber'e verdiği röportajda şu sözlere yer verdi:

"Evim varken, kızıma evimi veremiyorum. Böyle bir durum gerçekten var mı? Ancak şimdi vereceğim. Ama bakalım, babası ev kiralamayacak mı? Nasıl bir baba olduğunu görmek istiyorum. Babalık nasıl yapılır, onu öğrensin. Çocuğum kira öderken ben, onun çocuğuna ev veremem. İki kızıma ve torunlarıma bakıyorum. Ev kirası ödemelerini gönderiyorum. Urfa'daki arazimi müteahhite vereceğim ve 100 tane daire çıkacak. Her bir kızıma 5'er ev vereceğim. Torunumla aramızda bir sorun yok, ancak bu noktadan sonra olabilir."

AHMET TATLISES İLE TARTIŞTILAR 

Olayların ardından Mert Tatlı'nın babası, İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı, 675 bin takipçili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, ünlü türkücüye sert tepki göstermişti.

Ibrahim Tatlıses Mal Varlıgı 1

Ahmet Tatlı, "Selamünaleyküm herkese. İbrahim Tatlıses'in son zamanlarda beni ve oğlumu hedef alan açıklamalarından sonra, durumu açıklamak zorunda kaldım" diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Oğlum Mert'e yıllar önce kendi isteği ve rızasıyla sahip olduğu evlerden birini verdim, tabii ki tapusunu değil. Oğlum altı yıl önce evlendi ve orada ailesiyle yaşamaya devam etti. Sonra bu durumu yeni fark etmiş gibi dava açtı, oğlumun evi terk etmesini ve geriye dönük kiraları faiziyle istedi. Ben yıllarca Mert'e babalık yaparken sana da evlatlık yaptım İbrahim Tatlıses. Ben babalığın nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum. Siz bu konuda ahkam kesecek son insansınız. Daha çocuk yaşta beni kendinize koruma yapmış, kalabalıklarda, konserlerde önünüze kalkan yapmış insansınız. Şimdi kalkmış 'babalık nasıl yapılırmış öğrensin' diyorsunuz. Sizi örnek alsaydım çocuklarımın vah haline! Ben çocuklarımı açta, açıkta bırakacak bir baba değilim. Ayrıca oğlum Mert de yaşamak için bana muhtaç değil; öyle bile olsa ben ne oğlumu ne de torunlarımı mağdur etmem.

BURAK BARAN'DAN İSYAN MESAJI

Son dönemde İbrahim Tatlıses'in bazı torunları ve çocukları arasında yaşanan anlaşmazlıkların ardından, Gülşen'in oğlu Burak Baran'dan dedesine karşı bir isyan mesajı geldi. Baran, Muğla Bodrum Bitez'de bulunan 48 dairelik sitedeki evlerin dağıtıldığını belirterek, "Bu konu mal mülk değil. Dünya malı yerin dibine batsın, kefenimizde cep yok" şeklinde konuştu.

Ibrahim Tatlıses Mal Varlıgı