Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, motoruyla geçirdiği kaza ile gündemde. Son saniye benzinciye girme kararı alan bir sürücünün ani hamlesi sonucu yere düşen Çelikkol, hafif yaralandı.

İbrahim Çelikkol (3)

Talihsiz Kaza Detayları

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, geçtiğimiz hafta İbrahim Çelikkol talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Orta şeritten sağa doğru ani bir hamle yapan sürücü, o sırada sağ şeritte motoruyla seyir halinde olan Çelikkol’a çarptı. Kazanın hemen ardından aracından inen sürücü ve olayı görenler, Çelikkol’a yardım etmek için koştu.

İbrahim Çelikkol (1)

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta kim elendi? 20 Eylül 2024 puan durumu ile Gelinim Mutfakta çeyrek altın ve bilezikleri kim kazandı? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta kim elendi? 20 Eylül 2024 puan durumu ile Gelinim Mutfakta çeyrek altın ve bilezikleri kim kazandı?

Hafif Yaralanma ve İlk Müdahale

Kazanın ardından düşen Çelikkol, kaburgalarından ve omzundan hafif şekilde yaralandı. Yardımına koşanlar arasında sevgilisi Natali Yarcan da vardı. Yarcan, Çelikkol’u en yakın sağlık kurumuna götürdü ve oyuncunun yaralarının ciddi olmadığını belirterek, sevenlerine derin bir nefes aldırdı.

Editör: Zeliha YAKUT