Meryem Uzerli Hülya Avşar'ın Programına Katıldı

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Hülya Avşar'ın YouTube kanalında yayınlanan programına konuk oldu. “Muhteşem Yüzyıl” dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle tanınan Uzerli, programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. İki kız çocuğu sahibi olan oyuncuya, Hülya Avşar tarafından sorulan bazı sorular sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Hülya Avşar "Hiç Evlenmedin Değil Mi?"

Hülya Avşar, röportaj sırasında Uzerli’ye “Hiç evlenmedin değil mi sen? Neden evlenmediler seninle?” şeklinde sorular yöneltti. Bu sorular, izleyiciler tarafından eleştirel bir şekilde değerlendirildi. Avşar, ayrıca “Yani seni niye kaçırdılar?” diyerek meslektaşına ilginç bir soru yöneltti.

Bir Hülya Avşar Sohbeti Meryem Uzerli5847

Meryem Uzerli "Aşk Ne Zaman Başarılı Ki?"

Meryem Uzerli, Avşar'ın sorusuna cevap olarak, "Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok." şeklinde yanıt verdi. Uzerli, aşkın başarısız ya da başarılı olarak sınıflandırılamayacağını belirtti.

Meryem Uzerli "Onlar Benimle Evlenmediler Değil"

Röportajda Uzerli, “Onlar benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak.” dedi. Bu açıklama, Uzerli'nin ilişkilerindeki durumu ve kişisel deneyimlerini özetledi.

Bir Hülya Avşar Sohbeti Meryem Uzerli010

Hülya Avşar'a Sosyal Medyada Tepkiler

Hülya Avşar’ın soruları sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Kullanıcılar, Avşar’ın Uzerli’ye yönelttiği soruları can acıtıcı ve uygunsuz buldu. İşte bazı tepkiler:

“'Niye evlenmediler seninle' ne demek, bakalım Meryem evlenmek istemiş mi?”
“‘Neden evlenmedin’ demek başka, ‘Neden evlenmediler seninle’ demek başka. Can acıtmak isteyen böyle sorar.”
“Meryem Uzerli adına çok üzüldüm böyle bir konuşmaya dahil olduğu için.”
“Birisi Hülya'ya 'dur' demeli!”
“Bence Hülya Avşar bu bölümden sonra program yapmamalı.”

Editör: Murat Serdar Yıldız