Hülya Avşar, Kıbrıs'ta sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Usta sanatçı, sahnesindeki enerjisi ve çılgın dans figürleriyle izleyenleri büyüledi. Gösteri sırasında KKTC Cumhurbaşkanı korumasına laf atmasıyla da izleyenleri kahkahaya boğdu.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Hülya Avşar Kıbrıs Dans74714714

Avşar, sahnede yaptığı cesur dans şovlarıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Dansı ve sahnedeki duruşuyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Sosyal medyada da Avşar'ın dansı ve sahnedeki şovu çok konuşuldu.

Hülya Avşar Kıbrıs Dans7777

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu Aşkının Perde Arkası

Avşar'ın Kıbrıs konseri, özel hayatıyla ilgili de konuşmasına neden oldu. Ünlü şarkıcı, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliği ve boşanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Avşar, Çilingiroğlu'nun kendisini aldattığı iddialarına da değindi.

Hülya Avşar Kıbrıs Dans01

Hülya Avşar Dijitalde Daha Rahat Hissediyor

Hülya Avşar, son dönemde dijital platformlarda daha aktif olmaya başladı. Kendi YouTube kanalında program yapan Avşar, dijital ortamda daha rahat hissettiğini söyledi. Avşar, programının izleyicilerden aldığı ilgiyi de memnuniyetle karşılıyor.

Hülya Avşar Kıbrıs Dans4747

Hülya Avşar'dan Yeni Müzik Haberleri

Hülya Avşar, müzik çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Yeni şarkıları için çalışmalarını sürdüren Avşar, hayranlarını yeni projeleriyle de buluşturmaya hazırlanıyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız