Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, yedi yıl aradan sonra oyunculuk kariyerine dönüş yapıyor. Kenan İmirzalıoğlu ile evlenip iki çocuk sahibi olduktan sonra kariyerine ara veren Kobal, yeni projesi "Her Şeyin Başı Merkür" filmi ile seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, bu yeni film ne hakkında ve nasıl bir projeye dönüşüyor?

Her Şeyin Başı Merkür Filminin Detayları

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberi üzerine, Ayşe Balıbey'in aynı adlı kitabından uyarlanan "Her Şeyin Başı Merkür" filmi, astrolojik komedi türünde olacak. Film, Elif adlı karakterin hikayesine odaklanacak. Elif, aslında savaş muhabiri olma hayali kurarken kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulur. Bu beklenmedik dönüşümüyle eğlenceli olaylar zinciri başlar ve seyircilere keyifli anlar yaşatmayı hedefler.

Yapım ve Yönetim Kadrosu

Sky Film'in yapımını üstlendiği projenin senaryosu Ayşe Balıbey tarafından kaleme alınacak. Film, Ali Balcı'nın yönetmenliğinde çekilecek ve çekimlerine Ağustos ayında başlanacak. Kobal'ın filmdeki partneri için ise görüşmeler halen devam etmektedir, bu da projenin heyecanını artıran detaylar arasında yer alıyor.

Sinem Kobal'ın Dönüşü ve Beklentiler

Sinem Kobal, "Karşılamalar" dizisinde konuk oyuncu olarak dönüş yapmıştı, şimdi ise "Her Şeyin Başı Merkür" ile yeniden başrolde seyirci karşısına çıkacak. Uzun bir aradan sonra sinema perdesinde yer alacak olması, hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanıyor.

Editör: Havva Andırır