Son dönemde hem oyunculuğuyla hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya kazancı merak konusu oldu. Sosyal medya platformu Instagram'da 32 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Erçel'in, yapmış olduğu paylaşımlardan ne kadar kazandığına dair bilgiler ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun, Instagram'da 15 saniyelik bir reklam paylaşımı karşılığında 500 bin TL aldığı belirlendi.

Hande Erçel'in reklam anlaşmalarında ise 15 ile 18 milyon TL arasında bir ücret aldığı biliniyor. Özellikle markaların dikkatini çeken ve geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Erçel, reklam anlaşmalarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Şahane Hayatım Firuze gerçek adı ne, kim oynuyor? Kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim? Şahane Hayatım Firuze gerçek adı ne, kim oynuyor? Kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim?

Özellikle son zamanlarda iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık manşetlere konu olan Hande Erçel'in sosyal medya kazancı, dikkat çeken bir boyutta. Bu yüksek kazanç, hem Erçel'in popülerliğini hem de sosyal medya platformlarının önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.