Bursaspor, TFF 3. Lig'de şampiyonluk hedefiyle yola çıktığı yeni sezonda transfer atağına devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, son olarak Ankaraspor'da forma giyen forvet oyuncusu Hamza Gür ile prensip anlaşmasına vardı.

Prensip anlaşması imzalanan Hamza Gür'ün Bursaspor'a resmi imza atması bekleniyor.

Bursaspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, profesyonel futbolcu Hamza Gür ile prensip anlaşmasına varmıştır."

Hamza Gür kimdir?

  • 30 yaşındaki forvet oyuncusu, son olarak Ankaraspor'da forma giydi.
  • Geçen sezon 34 maçta 9 gol attı.
  • Hatayspor altyapısından yetişen Gür, sırasıyla Körfez İskenderunspor, 1461 Trabzon, Hatayspor, Boluspor, Ankara Keçiörengücü ve Ankaraspor'da forma giydi.

Bursaspor, bu sezonki beşinci transferini Hamza Gür ile gerçekleştirmiş oldu. Daha önce Ayhan Şensoy, İsmail Yüksek, Sedat Ağçay ve Serkan Cet ile anlaşmaya varan Bursaspor, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor.

Hamza Gür'ün transferi, Bursaspor'un forvet hattında önemli bir eksikliği gidereceği düşünülüyor. Deneyimli golcü, Yeşil-Beyazlılar'ın yükselişinde önemli rol oynamaya aday.

Bursaspor'da Hamza Gür heyecanı yaşanırken, taraftarlar da yeni transferden oldukça umutlu. Gür'ün attığı gollerle Bursaspor'un TFF 3. Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inanan taraftarlar, takımlarına büyük destek vermeye hazır.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu? Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu?

Hamza Gür'ün Bursaspor'a resmi imza atmasıyla birlikte, forvet hattındaki rekabetin de artması bekleniyor. Bu rekabetin, Bursaspor'un golcü bir forvet hattına sahip olmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Editör: Mehmet Çetil