Haluk Levent, Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında konser verdiği sırada kanser tedavisi gören ablası Hicran Levent'i sahnesinde ağırladı. Sahne üzerinde ablasıyla karşılıklı çiftetelli oynayan Haluk Levent, bu duygusal anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ablasına Destek İçin Saçlarını Kazıttı

Yeliz Yeşilmen kaç yaşında, ne iş yapıyor, evli mi, aslen nereli, çocuğu var mı? Yeliz Yeşilmen kaç yaşında, ne iş yapıyor, evli mi, aslen nereli, çocuğu var mı?

55 yaşındaki şarkıcı, ablasına destek olmak için kemoterapi tedavisi sürecinde saçlarını kazıttı. Ablasının beyin tümörü sonrası saçlarının döküldüğünü belirten Haluk Levent, ablasının kemoterapiden çıkıp konserine gelmesinin mutluluğunu paylaştı.

Duygusal Anların Ardında Anlamlı Mesaj

Haluk Levent, gündem olan Instagram gönderisinde, "Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık. Geçen gün kemoterapiden çıkıp konserime gelmişti Adana'da. Geleneksel olmasına rağmen bir nevi düğün şarkısı olan çiftetelliyi pek sevmezdim. Meğer paylaşılınca çok güzel oluyormuş" mesajını paylaştı.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

6628Bf5B8226Ccab6483Cc95

Bu duygusal anlar, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Haluk Levent'in ablasına destek olma çabası ve sahnedeki duygusal anlar, müzikseverler tarafından takdirle karşılandı.